balance

BEING IN BALANCE

 

  • Heb jij lichamelijke klachten?
  • Wil jij je weer energiek voelen?
  • Wil jij weten hoe je er lichamelijk en mentaal voor staat?
  • Geloof jij in de kracht van voeding?
  • Wil jij profiteren van technologie uit de topsport?
  • Wil jij direct en meetbaar resultaat?

 

Wat is Being in Balance coaching?

De hele dag door beïnvloeden lichaam, gevoel en geest elkaar. Dat kan voor een hoop blokkades zorgen waardoor je niet het beste uit jezelf kunt halen op het gebied van vitaliteit en performance. Niet zo effectief.

Coaching middels de Being in Balance technologie is een integrale aanpak die het beste en meest duurzame resultaat oplevert. We nemen namelijk niet alleen gedachten en emoties als uitgangspunt, maar juist ook het lichaam. Met de nieuwste inzichten vanuit de ruimtevaarttechnologie leggen we het verband tussen gevoelens en gedachten: hoe vertalen deze zich in je lichaam (in energiebronnen of -tekorten). Met deze methode komen we samen snel naar de essentie van de ontwikkelvraag. Zo hebben we dus de hefboom voor groei in beeld.

 

Snel tot de kern
Being in Balance® coaching richt zich met zeer geavanceerde technologie snel op de kern van de zaak.  Via een body-mind scan (middels een koptelefoon) van maximaal 10 minuten worden 90 miljard stresspunten gemeten. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld van waar jij in balans bent en waar zich stress in je lichaam bevindt.

Daarmee helpen we professionals effectief op individuele basis door het vinden en doorbreken van belemmerende patronen en innerlijke saboteurs. We creëren in korte tijd een verhoogd bewustzijn en activeren bronnen voor een betere balans en prestatie. Zo bereiken we gemiddeld een stressreductie en performanceverbetering van 40% en bereik je op een versnelde manier 'the next level’ van performance en vitaliteit.

 

direct-afspraak-maken

 

Voordelen Being in Balance coaching

Meetbaar resultaat
Het meten van resultaten wordt steeds belangrijker. Je (of je organisatie) betaalt ten slotte voor resultaat. Coaching met de Being in Balance technologie is een van de weinige methoden die jouw voortgang direct zichtbaar maakt op het computerscherm. Gemiddeld leidt een Being in Balance coaching tot 40% stressreductie en prestatieverbetering.

 

Duurzaam ontwikkeling
Veel coaching is gericht op het oplossen van het directe probleem. De Being in Balance coaching richt zich echter op het vinden en doorbreken van de belemmerende patronen en innerlijke saboteurs achter de vraag. Het resultaat geen quick fix maar een duurzame ontwikkeling op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau.

 

Integrale aanpak
Als een van de weinige methoden op de wereld, richt de Being in Balance techniek zich op lichaam, geest en emoties. De vertaling van stress, innerlijke saboteurs en belemmerende patronen vertaalt zich uiteindelijk altijd in het lichaam. Being in Balance maakt dit verband direct inzichtelijk en dat is best confronterend. Gelukkig helpen we je gelijk met een maatwerk-advies op het gebied van voeding, voedingssupplementen, slaap, beweging, helpende overtuigingen en praktische tips.

 

Effectief
In relatief korte tijd, - gemiddeld 5 sessies van 2 uur – word je gegarandeerd een betere versie van jezelf.

>> Voor meer informatie: website Being in Balance

 

Being in Balance producten:

 

Vraag vrijblijvend een skypegesprek aan :

SUCCESVERHALEN

HR Business Partner, Ministerie

‘We willen graag dat jij onze medewerker coacht op het gebied van assertiviteit en profilering omdat jij hier intern om bekend staat en echt het verschil maakt.’

Junior Associate, Persoonlijk Leiderschap, Advocatuur

‘Ik heb jou als een fijne trainer ervaren; praktisch, down to earth maar met veel aandacht en gevoel voor wat er speelt’

‘Rani is als coach totaal niet zweverig, zij heeft heel praktische adviezen die je direct in de praktijk toe kunt passen en waar je mee aan de slag kunt. Heel concrete tips gebruik ik nog regelmatig in de praktijk en zijn ‘in mijn systeem gesleten’.