sfeerbeeld-loopbaan-droombaan

Coaching loopbaanvragen

Herken je dit?

  • Wil je iets anders maar weet je niet waar je moet beginnen?
  • Zit je vast omdat ‘je weet wat je hebt en niet wat je krijgt’?
  • Wil je de regie nemen en een bewuste keuze maken?
  • Wil je uitzoeken wat je nou écht wilt?
  • Wil je de beste versie van jezelf zijn op een plek die bij jóu past?

 

Zit jij eigenlijk al te lang in dezelfde baan? Wil je wat anders maar weet je niet precies wat je volgende stap moet zijn? Heb je daarvoor niet voldoende zelfvertrouwen? Misschien weet je niet waar je moet beginnen. Of weet je niet wat je écht wilt, maar zou je nu wel de perfecte keuze willen maken? Of blijf je steken omdat je er financieel niet op achteruit wilt gaan?

 

Herkenbaar?

De keuze maken om weg te gaan uit je eerste of tweede baan is lastig. Je weet ten slotte wat je hebt en niet wat je krijgt. Mijn ervaring is dat young professionals die hun loopbaanvragen bewust (durven) onderzoeken, achteraf blij zijn dat ze in beweging zijn gekomen.

In een loopbaantraject beantwoord je de volgende vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? En welke stappen ga ik zetten?

 

direct-afspraak-maken

 

 

Opbouw Loopbaan coaching

1.    Kennismaking
Een coaching start altijd met een vrijblijvende kennismaking via skype. Als er een ‘klik’ is, maken we een afspraak voor een intake. Tevens ontvang je alvast een paar (praktische) tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.

 

2.    Intake
Tijdens deze afspraak maken we de balans op; waar sta je nu en wat moet het resultaat zijn van de coaching? Natuurlijk krijg je in dit gesprek ook al inzicht en uitzicht.

 

3.    Coaching
Gedurende de coaching (max 5 gesprekken) doorlopen we de volgende stappen:

·      Persoonlijke profiel samenstellen met daarin: je talenten, waarden en drijfveren
·      Loopbaanvisie en ontwikkeling: welke functie en omgeving past bij mij?

 

Stappenplan: kleine concrete stappen op weg naar een nieuwe functie!

Vraag vrijblijvend een skypegesprek aan :

SUCCESVERHALEN

HR Business Partner, Ministerie

‘We willen graag dat jij onze medewerker coacht op het gebied van assertiviteit en profilering omdat jij hier intern om bekend staat en echt het verschil maakt.’

Junior Associate, Persoonlijk Leiderschap, Advocatuur

‘Ik heb jou als een fijne trainer ervaren; praktisch, down to earth maar met veel aandacht en gevoel voor wat er speelt’

‘Rani is als coach totaal niet zweverig, zij heeft heel praktische adviezen die je direct in de praktijk toe kunt passen en waar je mee aan de slag kunt. Heel concrete tips gebruik ik nog regelmatig in de praktijk en zijn ‘in mijn systeem gesleten’.