strippenkaart

Coaching strippenkaart

 

  • Zoek je af en toe een stok achter de deur?
  • Wil je, wanneer jij er behoefte aan hebt, kunnen sparren?
  • Heb je af en toe behoefte aan een spiegel?
  • Op het moment dat het jou uitkomt?
  • Vind je het fijn om eens in de zoveel tijd te sparren?

 

Vind je het fijn om af en toe te sparren op momenten dat jij daar behoefte aan hebt? Wanneer je in een lastige situatie zit op je werk of wilt sparren of piekert over iets? Soms is het fijn als je iemand hebt met wie je kunt sparren, iemand die jou feedback geeft en tips.

 

Jij bepaalt wanneer
De coaching Strippenkaart werkt heel eenvoudig: jij bepaalt wanneer wij afspreken en we ontmoeten elkaar alleen als je een vraag hebt. Ik ben sparringpartner, denk met je mee, daag je uit, creëer overzicht waar je dat nodig hebt en stimuleer je om in beweging te komen als je even vast zit. Er is geen vaste format of structuur. De regie ligt bij jou.

 

De strippenkaart is voor vier losse gesprekken.
Je kunt deze in een maand opnemen of verspreiden over een jaar. Er kunnen drie dagen, drie weken of drie maanden zitten tussen onze afspraken. Jij bepaalt.

 

Resultaat coaching Strippenkaart

  • Inzicht, feedback en praktische tips wanneer jij die nodig hebt
  • Maatwerk-ondersteuning zodat jij het beste uit jezelf kunt halen in jouw praktijk
  • Ontspanning, energie en beweging wanneer jij er behoefte aan hebt

Vraag vrijblijvend een skypegesprek aan :

SUCCESVERHALEN

HR Business Partner, Ministerie

‘We willen graag dat jij onze medewerker coacht op het gebied van assertiviteit en profilering omdat jij hier intern om bekend staat en echt het verschil maakt.’

Junior Associate, Persoonlijk Leiderschap, Advocatuur

‘Ik heb jou als een fijne trainer ervaren; praktisch, down to earth maar met veel aandacht en gevoel voor wat er speelt’

‘Rani is als coach totaal niet zweverig, zij heeft heel praktische adviezen die je direct in de praktijk toe kunt passen en waar je mee aan de slag kunt. Heel concrete tips gebruik ik nog regelmatig in de praktijk en zijn ‘in mijn systeem gesleten’.