sfeerbeeld-lampjes

Thermo talk

In het bedrijfsleven blijken young professionals/Millennials veelal niet voldoende toegerust om aan de verwachtingen van jouw organisatie te voldoen. Ze zijn wars van autoriteit en routine en lijken niet stressbestendig. Ze willen zo snel mogelijk doorgroeien en als dat niet lukt, vertrekken ze.

 

Zo moet je voortdurend nieuwe mensen inwerken. En goede mensen gaan weg.

 

Tegelijkertijd loopt het langdurig ziekteverzuim op. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Hoe voorkom je deze problemen? Hoe verdien je jouw investering in deze innovatieve en belangrijke ambassadeurs snel terug? Hoe bereik je dat young professionals/Millennials sneller doorgroeien van starter naar autonome professional zonder dat zij uitvallen met chronische stress of burn-out klachten? Met andere woorden; ‘Hoe creëer je de juiste Young professionals on top’ temperatuur binnen jullie organisatie?

 

Graag vertel ik je daar meer over in de gratis Thermo talk. Vul het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag vrijblijvend een skypegesprek aan :

SUCCESVERHALEN

HR Business Partner, Ministerie

‘We willen graag dat jij onze medewerker coacht op het gebied van assertiviteit en profilering omdat jij hier intern om bekend staat en echt het verschil maakt.’

Junior Associate, Persoonlijk Leiderschap, Advocatuur

‘Ik heb jou als een fijne trainer ervaren; praktisch, down to earth maar met veel aandacht en gevoel voor wat er speelt’